perso Team

Philippe Depuydt is gepassioneerd door nieuwe technologie en werd eerst geïnspireerd door… zijn kinderen. Hij hoorde ze klagen dat ze, tijdens een scoutsvergadering, de kleine papiertjes die ze moesten helpen om hun pistespel op te lossen kwijt waren… De ideale oplossing? De sms! Dat idee groeide in zijn hoofd, en hij besloot om het waar te maken door in februari 2010 Gemotions op te starten. De sector van bancaire IT waar hij toen in werkte was in innovatiecrisis. Het is dus zonder twijfel dat hij zich heeft gelanceerd, en het succes was ter hoogte van het risico!

Vandaag is hij omringd door een trouw en gepassioneerd team, dat bestaat uit professionelen van de communicatie en e-marketing, van de telecom en van de IT.

Verschillende studenten volgen ook het project, altijd met evenveel enthousiasme als in het begin, en van verschillende specialisatiedomeinen: computerwetenschappen, Romaanse en Germaanse talen, rechten of economie en bedrijfsbeheer.

Philippe Depuydt

Image Philippe Depuydt

Créateur et propriétaire du concept, Philippe est notre Chief Explorer Officer, il coordonne le projet, rencontre les clients potentiels et s'amuse beaucoup !

Sébastien Theys

Image Sébastien Theys

Sébastien est notre responsable informatique.