perso Schattenjacht

Op zoek naar een schattenjacht ? Gemotions heeft de oplossing die je zoekt! Gemotions is een jonge Belgische startup die een innovatief concept van speurtochten via sms voorstelt. Het project is onderverdeeld in twee hoofdservices. Ten eerste, als je je simpel wilt amuseren, heb je de mogelijkheid om de verschillende spelen die door Gemotions gemaakt zijn te spelen. Ten tweede, geeft Gemotions de mogelijkheid aan iedere surfer om zijn eigen spel te maken!

Wil je meer weten over het concept? Bezoek onze uitlegpagina of bekijk de presentatievideo “Op wat lijkt een speurtocht via sms?” !

Zijn eigen schattenjacht maken

Je hebt een verjaardag te organiseren ? Een vrijgezellen te vieren? Via een duidelijke en simpele web interface kan je je eigen schattenjacht creëren. Je hoeft je enkel in te schrijven (volledig gratis) en, via je lid ruimte op “een speurtocht maken” klikken. Volg dan de instructies!

De speurtochten van Gemotions gebeuren via sms: het is dus niet nodig om een zeer recente gsm of een bepaalde applicatie te hebben! Op deze manier is het verloop van het spel zeer simpel en volledig geschikt voor kinderen onder 12 jaar! Maar dat wil niet zeggen dat de spelen exclusief voor kinderen zijn: je kan zonder enkel probleem een schattenjacht voor volwassenen maken !

Een vraag vooraleer je begint? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen jullie graag verder!

De speurtochten van Gemotions spelen

Als je geen tijd of geen zin hebt om je eigen speurtocht te maken kan je altijd de lijst van speurtochten die door Gemotions gemaakt zijn overlopen! Vanaf 10€ heb je toegang tot schattenjachten van grote kwaliteit, gemaakt door een pro team! (oud-leiders in een jeugdbeweging, houders van een animators attest).

Er zijn speurtochten beschikbaar in verschillende steden van België: Louvain-la-Neuve, Brussel, Brugge, Durbuy, Gent, Spa, ...

Je kan ook de volledige lijst van speurtochten bekijken.

Schattenjachten voor kinderen