perso Wat is de refresh rate van de dashboard?

Er zijn twee mogelijkheden: in live of volgens een tijdsinterval (instelbaar)

In live

Dat is de standaardinstelling. De informaties verkrijgbaar op de dashboard zijn up to date gebracht zodra het mogelijk is: als een bericht van een speler behandeld wordt of als een bericht naar hem gestuurd wordt.
Als dat het geval is, staat er de aanwijzing "in live".

Het is dus mogelijk dat het meerdere keren in een paar seconden up to date wordt gebracht, en dat er dan niets gebeurt gedurende een paar minuten, volgen de activiteit van de spelers.

Tijdsinterval

Als de live-functie niet werkt, voor een of andere reden, schakelt het systeem automatisch over naar de tijdsinterval.

In dat geval is het mogelijk om de interval te kiezen, en de pagina zal automatisch om te zoveel tijd up to date gebracht worden. Al de nieuwe verzonden of gekregen gegevens gedurende deze tijdperiode zullen samen op het scherm komen, dus met een zekere verschuiving. Het kan ook zijn dat de pagina vaak up to date wordt gebracht als er niets veranderd is.

Tips en problemen

Vous pouvez vous référer à l'indicateur "Dernier rafraîchissement" visible sur les images ci-dessus.

Si rien ne semble se mettre à jour alors que ce devrait vraisemblablement être le cas, nous vous conseillons de relancer ou rafraichir entièrement la page web à l'aide de votre navigateur (raccourci clavier F5).

Forcer l'utilisation de l'intervalle

Enfin, une astuce existe pour forcer le passage à l'intervalle de temps même lorsque la fonctionalité "temps réel" est en marche. Cela ne devrait jamais être nécessaire, mais on ne sait jamais. Il faut dans ce cas rajouter le code ?d=1 après l'url de la page, tel que montré ci-dessous :

Le désavantage est que cela va cependant mettre le dashboard 1 minute en retard par rapport à la réalité.